Певицата Керана, чиято звезда изгря в Гласът на България, успя

...
Певицата Керана, чиято звезда изгря в Гласът на България, успя
Коментари Харесай

Невероятно! Ето коя е майката на Керана

Певицата Керана, чиято звезда изгря в " Гласът на България ", съумя мощно да изненада другояче постоянно квалифицирания за интервютата си Мариян Станков-Мон Дьо.

Преди дни певицата, която сега сее истински възторг от сцената на сезон 11 на музикалното шоу за фалшификати " Като две капки вода ", бе посетител на журналиста в рубриката му в предаването " Събуди се " по Нова тв. 
                             

 

30-годишната изпълнителка, известна още и с групата си " Керана и космонавтите ", надълбоко заинтригува водещият с отговора си, който тя даде на въпроса му: " Кой съгласно теб заслужава да стои на стената на славата в България тези дни? ". 
                             

 

" Майка ми! Не знам дали си спомняте една обстановка, когато едно момиче го удари гръм и беше избавено от една жена. Тази жена е майка м ", означи с горделивост Керана, припомняйки случая от предишното лято в Приморско. 

Тогава изумената от гръмотевица бе на 18 години, а от хотел наоколо се отзовава жена, която, преди да се обади на 112, ѝ прави сърдечен масаж, с което избавя живота ѝ.

" Така ли? Това е майка ти? ", възкликна смаяният от отговора на събеседничката си Мон Дьо.

" Да, това е майка ми ", удостовери с усмивка на уста надарената Керана, чието същинско име е Юлия Йорданова. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР