Певицата Кали и продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян

...
Певицата Кали и продуцентът на Господари на ефира Джуди Халваджиян
Коментари Харесай

Леш! Вижте Коя Фолкпевица Лапна Мястото На Миглена Ангелова Във Вип Брадър!

Певицата Кали и продуцентът на " Господари на ефира " Джуди Халваджиян ще са измежду звездните коментаторите на сезона, твърди " Хотнюз ".

Предишният сезон в студиото постоянно наличие бе Миглена Ангелова, която даже бе спрягана като трети водеш, само че по този начин и не заслужи доверието на продуценти и фенове със слабите си изявленията и прекомерно нападателни мнения.

" Винаги съм намирала " Биг Брадър " за забавно предаване най-много поради народопсихологията. Предизвикателство е да коментираш това, което виждаш, знаейки, че в действителност няма по какъв начин да видиш всичко, което се случва в Къщата - опитваш се да предвидиш какво ще се случи. Нямам самообладание да видя какво е подготвил Големия брат този сезон, още повече с тематиката за конфликта сред мъже и дами ", разяснява Кали, написа Пик.

" За мен женско царство е хубаво, само че понякога. Фен съм на шоуто и по тази причина одобрих да съм коментатор. Смятам, че мога да вадя положителните образци за феновете. Освен това ще съм в кухнята на предаването и ще мога от близко да черпя хрумвания за Бай Брадър ", добави и Джуди Халваджян.

Другият непрекъснат коментатор ще бъде Кристина Патрашкова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР