Певицата Кали е сред най-близките приятели на семейството на младия

...
Певицата Кали е сред най-близките приятели на семейството на младия
Коментари Харесай

Кали изригна: На погребението на Денис Теофиков попфолкът до...

Певицата Кали е измежду най-близките другари на фамилията на младия артист Денис Теофиков, който към този момент не е сред живите. Основната версия гласеше, че се е самоубил, скачайки от терасата на собствен другар.

Изпълнителката още веднъж реши да приказва намерено и да разкрие по какви версии работи полицията и за какво тя изключва опцията да е самоубийство. Кали хвърля жестоки обвинявания към много хора и разкри кой е отговорен за гибелта на ДЕнис.

" Загубата на Денис Теофиков е голяма. Трагедията я претърпявам персонално, тъй като съм близка със фамилията му. Много хора ще засегна с думите си, само че в България гибелта е доста готин маркетинг. Започват да те продават, тъй като си починал или да те харесват. Но не те почитат, поради гения ти.

Смъртта на Дени породи огромна интензивност в обществените мрежи и доста хора натрупаха известност на негов тил и на фамилията му. Всички сме отговорни за преждевременната гибел на Денис Теофиков преди да си отиде физически от този свят. Липсата му може да разследване на случай, трагичен случай, непредумишлено ликвидиране, само че не мога да кажа, че се е самоубил.

Разследване върви сега. Той не беше опят от духовник, тъкмо заради тази причина, че се приказва за самоубийство. На Централните софийски гробища пристигнаха хора, на които им беше значимо да ги видят медиите. Попфолкът не уважи по никакъв метод Денис, отвън обществените мрежи. Много близки до него хора не видях да са спрели участията си за един месец или 40 дни. А той имаше доста близки хора в попфолка. Имаше 200 индивида, аз чаках доста повече.

Родителите на Дени ще бъдат част от моя концерт, който ще направя на 1 април 2022 година Баща му съобщи, че Дени също ще бъде на концерта. Оставете майката и бащата на Денис да изживеят тъгата си и спрете да чоплите там, където нямате концепция защо става на въпрос. Продуцентът на Дени - Ники Пашев, да си извади поучения от този случай. Той би трябвало да знае по какъв начин да действа с млади и темпераментни хора, да знае вярната посока ", безапелационна е Кали, която се слави със своята искреност, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР