Певицата и модел Биляна Лазарова от години се бори с

...
Певицата и модел Биляна Лазарова от години се бори с
Коментари Харесай

Моделът Биляна Лазарова в неравна битка с булимията

Певицата и модел Биляна Лазарова от години се бори с булимията, научи  HotArena. Младата майка взема решение, че е извънредно време да разкрие за заболяването, която е преследва отдавна.

" Най-накрая събрах храброст да смъква своята маска. За първи път ще опиша своята история. Зад лъскавите рокли и необятни усмивки се укривам аз, човешко създание, което носи своите демони като всички останали. От години насам се боря с " булимия невроза "   и ще не преставам да се боря ",  споделя Биляна.

Лазарова стана известна преди три години. Моделката бе определена за най-красивата тинейджърка в света на конкурс в Тайланд. Биляна отключва болестта след травматични събития, съпътствали животни. Какви са тъкмо те -  Лазарова не желае да отговори. Заради булимията моделката води нечестна битка с килограмите.

" Това психологично заболяване тормози мен и организма ми към този момент толкоз време.

Килограмите ми и цялостната ми визия и положението ми се трансформират ежеседмично. Всеки, който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере ", разкрива моделката, която преди два месеца стана майка. Биляна не счита да се предава. Тя минава през дълги безсънни нощи, в които не стопира да плаче, с дни не може да извади от съзнанието си заболяването.

" Дори нямам сили да пребивавам "

изповядва се Лазарова. Въпреки това тя продължава да се бори и е сигурна че ще победи булимията. 

„ Не изгубвам религия в себе си. Знам, че има и други, които са в моето състояние! Запомнете -  не сте сами, всички водим борби.  Пазете сърцата си и не падайте духом ", добави още Лазарова, представена от „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР