Певицата и многократен европейски шампион по фитнес Анн-Джи се е

...
Певицата и многократен европейски шампион по фитнес Анн-Джи се е
Коментари Харесай

Изненада! Анн-Джи с италианския Ерген?

Певицата и нееднократен европейски първенец по фитнес Анн-Джи се е срещнала с италианския " Ерген " Джорджио едно лято на Слънчев бряг и сред двамата красавци незабавно пламнала буйна обич, заяви NOVINITE.BG.



Още тогава той й съобщил, че ще взе участие в ТВ предаването " Ергенът " в Италия и дори й предложил да се запише за италианския формат.



Джорджио е на 39 години и има лична компания за парцели. Той посещавал постоянно България и канел Анн-Джи няколко пъти в Италия, само че с влизането си в телевизионния формат те спрели връзката си.

Италианският " Ерген”, за разлика от нашия, се загаджил с избраницата си от предаването. Тъмнокосата италианка била в действителност доста красиво момиче, само че връзката им траяла единствено няколко месеца, след което Джорджио отново потърсил нашето русо прелъщение, разузна NOVINITE.BG.



Потърсена за коментар, Анн-Джи призна, че с Джорджио не престават да са в другарски връзки, като единственият проблем е дистанцията сред тях, само че в бъдеще нищо не се знае, може отново да се съберат...

Източник:

Снимки: Социални мрежи
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР