Певицата и мъжът й Мирослав Соколов имат в гаража си

...
Певицата и мъжът й Мирослав Соколов имат в гаража си
Коментари Харесай

Тази фолкаджийка пори София със скутер, но в гаража си има коли за над 1 млн.евро

Певицата и мъжът й Мирослав Соколов имат в гаража си червен джип „ Ламборгини Урус “ за към 250 000 евро, „ Порше Тайкан “ на ток, което коства към 300 000 лв. и е най-скъпата електрическа кола в света

В последно време Мария шпори из София единствено със скутер. Миньончето се хвали по какъв начин пърпори с дребното моторче, което несъмнено й отива. Певицата и мъжът й Мирослав Соколов имат в гаража си червен джип „ Ламборгини Урус “ за към 250 000 евро, „ Порше Тайкан “ на ток, което коства към 300 000 лв. и е най-скъпата електрическа кола в света, както и спортно „ Порше Турбо S “ за „ скромните “ 200 бона. За момента в света няма по-луксозен автомобил на ток от „ Порше ТАйкан “.

Колите на Мара и Миро не са чисто нови, само че са на малко километри. Дзвера, както е прякорът на лихваря, вкарва возила за пласиране, като част от тях записва и кара по към година, а по-късно ги пласира.Разбира се, прецизно снима всичките коли и ги показва като дарове за нея, а в действителност това са просто оборотни коли, които й дават да кара. Семейството си е оставило цели три возила, които употребява съгласно настроението. Скутерът е единствено за Мария, тъй като Миро тежи над 120 кг и мъчно ще се придвижва с него, написа „ Уикенд “.

Автомобилите стоят паркирани в гаража на къщата, която населява фамилията. Те се изнесоха чартърен след абсурда с побоя над певицата. Припомняме, че напролет Миро преби жена си и беше навреме задържан още същата нощ, само че тя му елементарни и още веднъж се върна при него. Причината е тривиална – пари. Младото семейство реши да не пречи на съседите с виковете си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР