Певицата и дизайнерка Риана, адвокатката Амал Клуни и дизайнерката Донатела

...
Певицата и дизайнерка Риана, адвокатката Амал Клуни и дизайнерката Донатела
Коментари Харесай

Какво е общото между Амал Клуни, Риана и Донатела Версаче?

Певицата и дизайнерка Риана , адвокатката Амал Клуни и дизайнерката Донатела Версаче ще са водещи на влиятелния годишен бал в музея " Метрополитън " в Ню Йорк идната година, оповестиха Франс прес и Контактмюзик.

Музеят всяка година провежда бал, с цел да събере средства за своя Институт за костюма. Главната редакторка на списание Vogue Ана Уинтър се заема с организирането на церемония събитието през далечната 1999 година и го трансформира.

Тя ще е водеща на бала и идната година на 7 май, дружно с Риана , Амал Клуни и Донатела Версаче .
" RT dnaAfterHrs: Rihanna, Amal Clooney, and Donatella Versace will host "
— Pradeep.P.Yadav (@rtiindiapy) Тазгодишното му издание разреши да се съберат над 12 милиона $ доходи. Откакто Ана Уинтър се зае с организирането на бала събраните средства възлизат на над 150 милиона $.

Риана и Донатела Версаче са ветеранки на годишното церемония събитие – те са го посещавали надлежно 7 и 16 пъти, до момента в който Амал Клуни ще участва за повторно.
Тя направи своя дебют през 2015 година дружно със брачна половинка си Джордж Клуни

 Амал и Джордж Клуни на Met Gala през 2015 година Амал и Джордж Клуни на Met Gala през 2015 годинаGulliver/Getty Images

Амал пропусна изданието му през 2017 година, тъй като бе бременна с близнаците Александър и Ела, които се родиха през юни.



Грандиозният бал Met Gala е изобилен източник на фотоси на красиви звезди, блестящи тоалети и любопитни истории, вижте някои от тях:





Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР