Певицата и актриса Селена Гомес отново твори, след като претърпя

...
Певицата и актриса Селена Гомес отново твори, след като претърпя
Коментари Харесай

Майката на Селена Гомес не иска тя да участва във филм на Уди Алън


Певицата и актриса Селена Гомес още веднъж твори, откакто претърпя сполучлива интервенция по трансплантация на бъбрек.

Тя пристъпи към фотосите на кино лентата „ Дъждовен ден в Ню Йорк “ на Уди Алън. Многобройната войска от почитателки на Селена я приканиха да се извини за работата си с гениалния режисьор, който е упрекнат за полов тормоз на своята осиновена щерка Дилън Фароу. Майката на Гомес ги поддържа.

„ Извинете, само че никой не може да накара Селена да прави това, което тя не желае “, написа Менди Тифи. „ Дълго разговарях с нея да не стартира работа с него, само че тя не ме послуша. Нейният екип включва потресаващи хора. Никой не я управлява, тя сама взима решенията. Няма никакво значение какво я съветваш, тъй като тя не се вслушва в него “, добави майката на Гомес. Двете имат комплицирани връзки. Менди беше срещу повторната връзка на щерка й с Джъстин Бийбър.

През 2016 година синът на Миа Фароу и Уди Алън, Ронан разкри детайлности във връзка със половия тормоз, който татко му е упражнявал. Той откровено има вяра в неговата виновност. След тези разкрития доста звезди отхвърлиха да работят дружно с Уди Алън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР