Певицата и актриса Селена Гомес е готова да забави темпото,

...
Певицата и актриса Селена Гомес е готова да забави темпото,
Коментари Харесай

Селена Гомес може да загърби музиката и да се отдаде на актьорството

Певицата и актриса Селена Гомес е подготвена да забави темпото, признавайки, че желае да се концентрира единствено върху един аспект от кариерата си - актьорството, написа уеб сайтът на сп. " Билборд ". 

Звездата приказва за желанията си в епизод на подкаста SmartLess с водещи Джейсън Бейтман, Уил Арнет и Шон Хейс.

" В началото доста се забавлявах с музиката. След това и турнетата бяха в действителност занимателни. По същото време обаче правех и телевизионното си шоу " Магьосниците от Уейвърли Плейс " и го намирах за още по-забавно, тъй че продължих да се занимавам с това. С напредването на възрастта обаче от ден на ден ми се желае да намеря нещо, на което да се спра ", изяснява Гомес.

Актрисата от сериала " Само убийства в постройката " (Only Murders in the Building) добавя, че по-скоро желае да се концентрира върху актьорската си кариера, споделяйки: " Чувствам, че имам още един албум в себе си, само че евентуално ще избера актьорството. "  

Селена Гомес напомня, че е почнала да пее, откакто е получила основната роля в сериала " Магьосниците от Уейвърли Плейс " на Дисни ченъл. 

След като записва тематичната ария за поредицата, от " Дисни " я питат дали желае да запише албум, което тя по това време счита, че ще е занимателно.

" Исках да бъда актриса, в никакъв случай не съм възнамерявала да бъда певица на цялостен работен ден, само че явно това занимание се трансформира в нещо друго ", споделя още Селена Гомес, чиято актьорска кариера през последните години се развива все по-стремглаво. 

Тази година Селена Гомес се приготвя да издаде нов албум, откакто предходният ѝ - " Rare ", излезе на музикалния пазар през 2020 г. 

От намеците, които певицата и актриса прави, почитателите ѝ схващат, че тя се вълнува повече от времето си на екрана, в сравнение с в студиото.

Освен певица и актриса, Гомес е и основен изпълнителен шеф на личната си козметична линия Rare Beauty. 

В отговор на възторга на водещите от музикалния ѝ гений, певицата и актриса споделя, че се усеща изморена и желае да " разпусне ". 

Селена Гомес напомня също по какъв начин огромното натоварване в последна сметка я е вкарало в психиатрична клиника - тематика, която тя разисква искрено в документалния си филм " My Mind & Me ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР