Певицата и актриса Мила Роберт и актьорът Кристиян Негалов са

...
Певицата и актриса Мила Роберт и актьорът Кристиян Негалов са
Коментари Харесай

Охранители биха певицата Мила Роберт във Варна

Певицата и актриса Мила Роберт и артистът Кристиян Негалов са били нападнати и удряни с юмруци от чиновник на СОТ във Варна след скандал с друга компания в бар. За неприятната преживелица описа самата Мила Роберт в профила си във Facebook.

По думите й, към 5 часа сутринта Кристиян Негалов, който е бил подпийнал, само че не и нападателен, е комуникирал с компания от непознати младежи.

" Изведнъж един от тази компания агресира, без абслютно никаква причина и стартира да налита на пердах на Кристиян. Сдърпаха се, само че всичко мина относително бързо, без кой знае какви последствия. Компанията от момчета си потегли. Ние останахме в бара сами (аз, Кристиян и още един наш приятел) и таман се подготвяхме да си тръгваме и ние, изчаквайки другата компания да стигне по-напред, с цел да няма още един конфликт и какво се случва... ", написа Мила Роберт.

Певицата добавя, че в бара се появяват петима чиновници на СОТ, които след въпрос към барманката стартират да бият Негалов. Мила Роберт е съумяла да снима видеоклип с най-агресивния от групата сотаджии.

" Някак успяхме да ги спрем, мъчно, само че успяхме и се запътихме към такситата, когато в тил ни спря въпросният обезумял сотаджия и почна още веднъж да млати Крис на една кола. Аз се пробвах да го спра, застанах пред Крис и му споделих: " Аз съм жена и мен ли би блъснал? " - добре, че попитах, получавайки удар с пестник в сърцето. Едно просто " Да " нямаше да е задоволително. Аз отвърнах с " уау ", той ме удари повторно с пестник в рамото. Избягахме му, качихме се в такси, наблюдавайки по какъв начин сотаджията се насочва заплашително към таксито ", споделя певицата.

Тя е безапелационна, че сред нейната компания и сотаджиите не е разменена даже дума.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР