Певицата и актриса Марина Кискинова представя нова колекция на MARKIIZA,

...
Певицата и актриса Марина Кискинова представя нова колекция на MARKIIZA,
Коментари Харесай

Марина Кискинова представя колекция есен-зима 2017/2018 в стил "Игра на тронове"

Певицата и актриса Марина Кискинова показва нова сбирка на MARKIIZA, есен-зима 2017/2018, с фотосесия на едно от основните места в сърцето на София - Сердика. Тоалетите са въодушевени от хитовия сериал „ Игра на тронове ", като в сбирката доминират връхните облекла и роклите.

„ Новите ни модели са в настоящите кройки и материи за сезона и са въодушевени от царствените, елегантни силуети и дълги връхни облекла от обичания ми сериал „ Игра на тронове ", споделя Марина. Асиметрията, изрязаните ръкави и моделите вид „ пончо " са напълно инспирирани от зимните дрехи на героите в сериала и по-специално на Денерис Таргариен - обичаният ми облик от кино лентата. Желанието ми беше да пресъздам нейната грациозност, изтънченост и стилно кралско лъчение в тоалетите на MARKIIZA, с цел да може всяка дама, облечена в тях да излъчва самочувствие, мощ и сигурност. ", споделя още певицата.

Повечето модели са необятни и макси, което ги прави комфортни и пасващи на няколко размера. Силуетите са разнородни, множеството са асиметрични, а някои от облеклата са и с друг контур от двете страни - втален от едната и необятен и свободен от другата. Всички кройки са оптимално опростени и изчистени, което прави облеклата стилни и ненатрапчиви. Актуални и търсени са жилетките, туниките, пончо и суичърите с качулка, която стои елегантно и не се прибавя в допълнение с копчета или цип, а продължава самата кройка на модела. Интересни са и роклите и блузите с грациозен, приказен шлейф откъм гърба, които още веднъж припомнят за стайлинга на героите в сериала. При роклите настоящо е и комбинирането на транспарантна и плътна материя.

В сбирката Марина залага на дължини до глезените, под и до коляното. Специално внимание е обърнато на детайлите, като леки къдрави буфан ръкави, набрани деколтета и отварящи се ципове, играещи ролята на ръкави при връхните облекла. Основните цветове са черно, бяло и сиво, само че има и модели в турско синьо и бордо и алено. Материите са основно плетива и чиста вълна, само че включват още памук, вата, шифон, вискоза и други.

Тоалетите от сбирките на Марина Кискинова и MARKIIZA са налични на уеб страницата на стилната марка, който продава и приема поръчки от целия свят, а измежду клиентите ѝ към този момент са световноизвестни лица, измежду които певицата Гала Ризато (Gala Rizzatto), по-известна като Гала - реализатор на хитовата ария Freed from Desire.

https://www.facebook.com/markiizafashion/

http://markiiza.com/

https://www.facebook.com/marinakiskinovaofficial/?fref=ts
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР