Певицата и актриса Деми Ловато навърши 30 години на 20

...
Певицата и актриса Деми Ловато навърши 30 години на 20
Коментари Харесай

Деми Ловато отпразнува 30 г. с новото си гадже

Певицата и актриса Деми Ловато навърши 30 години на 20 август и отпразнува значимия празник с новото си гадже, музиканта Jute$. Влюбените гълъбчета бяха видяни през уикенда в горещата точка на звездите Giorgio Baldi в Санта Моника, Калифорния, написа life.dir.bg.

Ловато заложи на впечатляващ тоалет от алена мини рокля с черно кожено яке и черни ботуши. Рожденичката добави визията си с подобаваща черна чанта, а кавалерът ѝ изглеждаше също толкоз добре в пуловер без ръкави с шипове и шапка вид " кофа ".

По-рано в събота Jute$ (истинското му име е Джордан Лутс) разгласява серия от фотоси на двойката, на които се вижда, че двамата са доста щастливи в новата си връзка.

" Честит рожден ден, скъпа. Ти си 30-годишна хитруша и аз съм най-щастливият простак на света, тъй като мога да те нарека моя ", написа той.

Изпълнителката на " Sorry Not Sorry " показа обявата в своя Инстаграм профил на 24-часова история, като написа: " Обичам те, благодаря ти, скъпи ".

Сладките постове в обществените мрежи се появиха единствено няколко дни, откакто двойката обществено излезе за първи път дружно, вечеряйки в прочут ресторант.

" Те се прегръщаха и се целуваха скрито по време на цялата вечеря ", сподели източник пред Page Six.

Ловато е заета да чества тези дни, защото този месец пусна и осмия си студиен албум " Holy Fvck ". В изявление тя искрено описа за това по какъв начин ще се концентрира върху идващото десетилетие от живота си.





" Чувствам се като врата, която се отваря към напълно нова глава от живота ми ", сподели тя в Apple Music 1.

" През тази врата виждам неща като това да си взема отмора, с цел да работя върху духовността си, да пътувам до места, на които желая да отида и на които в никакъв случай не съм била. След това, откакто направя това, да си взема отмора, с цел да основа семейство, да отгледам деца. Неща, които ми носят наслада отвън този отрасъл, тъй като този отрасъл е всичко, което познавам от дете. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР