Певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети е на 48

...
Певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети е на 48
Коментари Харесай

Нети изглади бръчките с ботокс

Певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети е на 48 години, само че е свежа и сияйна. Тя признава, че държи положителния си външен тип на постоянните инжекции в ботокс. „ Слагам си ботокс в челото, върша мезотерапия под очите, с цел да трия умората, и си превивам миглите при експерт за по-изразителен взор ”, удовлетворена е дългогодишната половинка на Дони.
Що се отнася до фигурата, дългокраката русокоска я поддържа със специфична диета и доста физически извършения. Певицата и актриса нееднократно е посочила на феновете си по какъв начин тренира и ги удивявала със своята еластичност. Тази гъвкавост Нети е постигнала с помощта на продължителните си занимания с йога.

Добрева и благоверният ѝ Дони от години съблюдават специфичен режим – те ядат единствено пресни зеленчуци, плодове, семена и кълнове. По думите им по този метод пречиствали освен тялото си, само че и душата си. „ Кълновете са жива храна, по тази причина е най-добре да се употребяват в сурово положение. Така не губят от потребните си свойства – и най-минималната термична обработка ги лишава ”, споделяла е Нети, която даже на прага на 50-те е стройна като фиданка.

Манията на музикантите по йогата и духовното рационализиране стигна до такава степен, че започнаха да учат тибетски език. Те са горди притежатели на броеница, орисана персонално от Далай Лама. „ Купих си я от Дарамсала. Мънистата са направени от кости на тибетски крепък. На брой са 108 – мистично число за целия Изток. Имах опцията да се здрависвам с Далай Лама, при което той докосна гривната ми. Оттогава не я смъквам от ръката си и имам вяра, че ме закриля ”, разказвал е Дони.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР