Певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети е на 47

...
Певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети е на 47
Коментари Харесай

47-годишната Нети се разчекна във фитнеса

Певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети е на 47 години, само че е в по-добра форма отвсякога. Тя се поддържа със специфична диета и доста физически извършения. Жената на Дони сподели на почитателите си по какъв начин тренира във фитнес залата и удиви със своята еластичност. Тази гъвкавост дългокраката русокоска е постигнала с помощта на продължителните си занимания с йога.
 

Нети и благоверният й Дони от години съблюдават специфичен режим – те ядат единствено пресни зеленчуци, плодове, семена и кълнове. По думите им по този метод пречиствали освен тялото си, само че и душата си. „ Кълновете са жива храна, по тази причина е най-добре да се употребяват в сурово положение. Така не губят от потребните си свойства – и най-минималната термична обработка ги убива ”, споделяла е Добрева, която даже на прага на 50-те продължава да е стройна като фиданка, писа Уикенд.

Манията на музикантите по йогата и духовното рационализиране стигна до такава степен, че започнаха да учат тибетски език. Те са горди притежатели на броеница, орисана персонално от Далай Лама. „ Купих си я от Дарамсала. Мънистата са направени от кости на тибетски крепък. На брой са 108 – мистично число за целия Изток. Имах опцията да се здрависвам с Далай Лама, при което той докосна гривната ми. Оттогава не я смъквам от ръката си и имам вяра, че ме закриля ”, разказвал е Дони.

В това е уверени и Нети, която преди 2 години мина през персонална драма, само че за благополучие, всичко завърши наред. Тя разбра, че е осиновена и има биологична сестра - водещата на Би Ти Ви Алекс Кръстева, която сега е в майчинство. Те имат еднакъв татко – артиста Петьо Кръстев. Артистът не знаел, че Нети му е щерка, докаро тя не се разровила из родословното си дърво и не му разкрила истината.

Добрева е била изоставена от билогичната си майка като бебе и след това - осиновена от стара двойка. Когато осиновителите й умряли, тя почнала да търси корените си и по този начин научила кои са същинските й родители. Разбрала, че има и сестра.

„ Беше като обич от пръв взор . Видяхме се, седяхме 5 минути леко вдървено, след което седнахме и започнахме да си приказваме. Нямаше никакво напрежение ”, споделяла е Алекс Кръстева, която разбрала по телефона, че с Нети в действителност са родственици.

С днешна дата те поддържат близки връзки и постоянно се чуват по разнообразни мотиви. Добрева също е майка и обича да дава препоръки на сестра си по отношение на бременността, раждането и майчинството. Актрисата и певица има 11- годишна щерка на име Лилия. Момиченцето е наследило артистичността на родителите си – учи в Националното музикално учебно заведение и свири на виолончело.

Дони и Нети в продължение на 10 години чакаха да се снабдят с дете и в този момент доста треперят над наследницата си. Те заобикалят да я демонстрират в общественото пространство, само че се хвалят с достиженията й и доста се гордеят с нея. Интересна детайлност е, че девойката има разнообразни по цвят очи – едното е синьо, а другото е кафяво. Изпълнителят на „ Уморена крила ” е твърдо решен да възпламени и дъщеря си по магията на Изтока, а за какво не и някой ден да отидат до Тибет дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР