Певицата Граймс направи изненадващо признание в интервю за списание Вог,

...
Певицата Граймс направи изненадващо признание в интервю за списание Вог,
Коментари Харесай

Граймс шокира с признание за едногодишното си момченце, което не ѝ казвало "мамо"

Певицата Граймс направи изненадващо самопризнание в изявление за списание " Вог ", в което заяви, че едногодишното ѝ момченце X Æ A-12 се обръща към нея не с думата " мама ", а по име - Клеър, както се споделя звездата.

Да, дребното момченце навърши едвам годинка, само че наподобява към този момент схваща много неща. Всяка майка би се радвала да чуе от детенцето си за първи път " мама/о ", само че не и Граймс, която показа пред " Вог ", че X Æ A-12 има към този момент друго виждане за света.

" Чувството да бъдеш майка е много необичайно, а аз не се разпознавам с тази дума, само че по-интересното е, че X (бел.ред. употребява единствено първата писмен знак от името) също не се обръща към мен по този начин, а ми споделя Клеър. Не знам за какво, само че очевидно усеща какво усещам за тази дума. ", споделя певицата.

Виж още: Звездите, за които лъжата е спорт: Ето кои звезди са хващани в престореност

От изявлението разбираме, че Граймс не се обръща към сина си с цялостното му име, което тя за следващ път разкодира за тези, които към момента не знаят какво значи: " Първата писмен знак X е незнайна променлива. Символът Æ е моят елфически правопис на Ai (любов и/или неестествен интелект). А-12= предходник на SR-17 (любимият ни самолет) ". Е, наподобява, че дребният Х след време ще би трябвало да изяснява на гаджетата си за какво се споделя по този начин, само че с наследството, което ще има... едва ли ще има потребност да приказва доста.

Виж още: Обратно преброяване през сълзи от смях! BALLAN влезе в ролята на бременната си жена за неповторимо видео 

Изображение: https://www.instagram.com/grimes/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР