Певицата Гери-Никол разпространи официално писмо до медиите, в което казва,

...
Певицата Гери-Никол разпространи официално писмо до медиите, в което казва,
Коментари Харесай

Гери-Никол станала жертва на фалшиви новини, няма да пее за БСП

Певицата Гери-Никол популяризира публично писмо до медиите, в което споделя, че е станала жертва на подправени вести и, че няма да пее на събора на Българска социалистическа партия на Бузлуджа.

„ От няколко дни с удивление виждам, че в няколко обществено известни медии забъркват името ми във подправени вести. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята репутация”, написа певицата и във „ Фейсбук” страницата си, и в формалното си писмо до медиите.

Тя обществено опровергава появилите се в медиите изказвания, че е ще пее на събора на Българска социалистическа партия на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал – изявления, от последните дни.

„ Не познавам персонално господин Портних, нито в миналото съм общувала с него”, показва певицата.

„ Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противоположен случай ще бъда принудена да потърся правата си по правосъден ред”, показва Гери-Никол.

Накрая формалното писмо приключва с това, че името ѝ се употребява единствено за да се провокира сензация.

В същото време обаче в формалното събитие на събора на Бузлуджа към момента стои обява с формалната стратегия, в която името на Гери-Никол попада като реализатор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР