Певицата Гери-Никол най-после даде отговор на феновете си, дали ще

...
Певицата Гери-Никол най-после даде отговор на феновете си, дали ще
Коментари Харесай

Подписа ли Гери-Никол с Пайнер?

Певицата Гери-Никол най-сетне даде отговор на почитателите си, дали ще става чалга певица и подписала ли е контракт с чалга компания номер 1 - "Пайнер ".

Яката дупара завъртя новото си видео "Бутай ", което значително не изневерява на досегашния й жанр, само че се усеща и попфолк привкуса, към който очевидно ще се стреми оттук насетне. Единственото, което младата изпълнителка опроверга е влизането си в меката на лекия род - "Пайнер ". Очевидно фурията няма да се подреди в редицата на пайнерките Галена, Анелия, Емилия и Преслава, които са измежду първите в димитровградската компания.

Новото парче на Гери е "Бутай ", а провокативното видео към него е снимано на остров Бали. За по-малко от ден, то събра над 100 000 гледания в YouTube. Уви, реакцията на почитателите й не задоволи жаждата им за нов шлагер. "Всички имахме потребност от нещо като “Направо ги убивам” за това лято ", разясняват под видеото. Други иронизират, че след "Бутай ", следващата година Герито ще пее "Друсай ", а през 2023 "Мачкай ". Имаше и порицания, в които опрекват певицата, че пуска песни през две години.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР