Певицата Елица Тодорова, която нашумя покрай връзката си с музиканта

...
Певицата Елица Тодорова, която нашумя покрай връзката си с музиканта
Коментари Харесай

Елица на Стунджи заби 18-годишно гадже

Певицата Елица Тодорова, която нашумя около връзката си с музиканта Стоян Янкулов – Стунджи, напълно е занемарила кариерата си. Откакто се раздели с дуетния си сътрудник, тя не е вадила шлагер и се е съсредоточила върху други неща.

Запознати настояват, че изпълнителката се е отдала на разврат и сменя мъжете като носни кърпи, само че по този начин и не е съумяла да завърже съществени връзки. Неотдавна тя даже имала връзка с възпитаник – атлетичен 18-годишен танцьор, писа „ Уикенд “.

За разлика от Елица, Стунджи най-накрая откри щастието с актуалната си половинка Дора Арабаджиева. Неотдавна Янкулов стана дядо, откакто щерка му Стилияна го подари с внуче, тъй че обстановката в персоналния му живот наподобява изцяло подредена.

Навремето музикантът бе бясно влюбен в дуетната си половинка, само че си изпати много от медийния интерес към връзката им. През 2008 година Стунджи предложи брак на Елица в ефира на Българска национална телевизия, само че женитба по този начин и не се състоя. Клюката гласи, че палавата певица неведнъж слагала рога на Янкулов, а измежду любовниците й бил и рапърът Криско, който по това време занапред пробивал на музикалната сцена.

Елица очевидно е в търсене на нов мъж, тъй като съвсем всеки ден се пуска я по гащи, я по жартиери, я по сутиен.

„ Какво й става на тази жена?! Съвсем е изперкала! Не й отива на годините да се гологъзи по този начин!”, разясняват възмутени интернет консуматори в профила на певицата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР