Певицата Джеси Джей не може да има деца. Това призна

...
Певицата Джеси Джей не може да има деца. Това призна
Коментари Харесай

Джеси Джей не може да има деца

Певицата Джеси Джей не може да има деца. Това призна самата тя по време на собствен концерт в зала „ Роял Албърт Хол “ в Лондон.

"Преди четири години ми споделиха, че не мога да имам деца. Не го споделям, с цел да ме съжалявате, а тъй като съм една от милионите дами и мъже, които би трябвало да се оправят с това. ", съобщи 30-годишната звезда.

Тя написа и ария по тематиката - Four Letter Word, която да я утешава в моменти на тъга и да даде на слушателите „ нещо, което могат да слушат в миг, в който им е доста мъчно “, написа "Монитор ".

Отскоро изпълнителката на Bang Bang е по отношение на артиста Чанинг Тейтъм. Фактът, че искрата посред им е пламнала скоро след развода на звездата от „ Професия: Стриптизьор “ с актрисата Джена Дюан породи клюки, че Тейтъм употребява Джеси като сурогат на досегашната си брачна половинка. Причината – двете си приличали прекомерно доста образно.

Припомняме, че Тейтъм и Дюан отглеждат дружно 5-годишна дъщеричка. Заветното „ да “ те си споделиха през 2009 година, а края на брака си оповестиха тази пролет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР