Певицата Джена се почувства в свои води и разголи душата

...
Певицата Джена се почувства в свои води и разголи душата
Коментари Харесай

Джена хвърли бомба: Чаках това щастие цели 17 години

Певицата Джена се почувства в свои води и разголи душата си в подкаста „ Не съм подобен човек “. Тя се отпусна и приказва намерено за живота си, защото водещият Красимир Красимиров се оказа и неин управител и напълно естествено диалогът задържа интереса и положителното въодушевление. 

В момента чалга фурията прави необикновен възторг с песента „ Не е обич “, което е казус в жанра, защото това е парче на 16 години и едвам в този момент набира такава известност. Пайнерката описа от къде потегля всичко и през какви компликации е минала, с цел да може да я запише отначало, откакто нейна колежка се е пробвала да я вземе под носа й.

За първи път Джена приказва намерено за професионалния и персоналния си живот, без да икономисва нищо, въпреки да има афектирани по-късно. Обидена е, че през 2012 година не са й дали премията за „ Певица на годината “, въпреки всички почитатели и до ден сегашен да считат, че е била за нея. Но тя е уверена, че почитателите няма кой да заблуди и те са най-правилното мерило за триумфа на един артист-изпълнител.

Джена споделя за връзките си със своя брачен партньор Атанас Стоев и какво е възприятието да бъде снаха на „ Канарите “. Никога няма да не помни по какъв начин са я посрещнали в дома си и какво е почувствала тогава. Разкри също по този начин по кое време ще покаже фотоси на дъщеричката си Цветея, която през април ще навърши 2 години.

С водещия си спомниха няколко куриозни случки от нейни участия, които ще ви шокират. Как безценен автомобил е влезнал в заведение, в което е имала присъединяване, и по какъв начин е съборил стената и прозорците и се стигне до излъган чужденец, който е дал 100 000 евро на непозната жена, с която си е пишел онлайн и е твърдяла, че е другарка с Джена и още няколко известни нейни колежки.

За първи път Джена е толкоз откровена в свое изявление и безусловно би трябвало да се гледа, с цел да видите какъв човек е тя и какво я отличава от останалите.

ЕТО Гражданско отделение ЕПИЗОНА С НЕОТРАЗИМАТА ДЖЕНА:

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР