Певицата Джанет Джексън се обадила в полицията изплашена за безопасността

...
Певицата Джанет Джексън се обадила в полицията изплашена за безопасността
Коментари Харесай

Джанет Джексън прати полиция на бившия

Певицата Джанет Джексън се обадила в полицията изплашена за сигурността и здравето на своя наследник. Звездата поискала от чиновниците на реда да създадат незабавна инспекция в дома на някогашния ѝ брачен партньор, която да откри дали едногодишният Еиса е добре.

Момченцето било при татко си Уисам ал Мана. Двамата се намирали в хотел в Малибуи.

След като подала сигнала, певицата тръгнала към сина си и била там преди служителите на реда. Всичко обаче било наред и детето е останало в хотела.

Братът на Джанет - Ранди Джексън по-късно изясни обстановката. Бавачката на момченцето се уплашила и звъннала на майка му, откакто държанието на Ал Мана й се сторило нападателно и заплашително. Жената даже се заключила в банята, с цел да организира телефонния диалог.

Джанет и Уисам се снабдиха с детенце на 2 януари, 2017 година Двамата се разделиха три месеца по-късно след пет години брак.

След това Ранди Джексън разкри, че Уисам е малтретирал сестра му:

"Тя беше в много кофти обстановка. Оказа се, че той я малтретира душевен, наскърбява я и я кара да се усеща като пандизчия в дома си. Никоя бременна жена не би трябвало да бъде наричана "кучка " всеки ден. И това е единствено едно от нещата. Минахме през това. Имаше много болежка. Джанет претърпя доста около развода. Всички минахме през доста. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР