Певицата Джанет Джаксън реши да се прояви. Тя разказва в

...
Певицата Джанет Джаксън реши да се прояви. Тя разказва в
Коментари Харесай

Сестрата на Джако: Наричаше ме дебела свиня, крава, мръсница

Певицата Джанет Джаксън реши да се прояви. Тя споделя в нов документален филм, носещ нейното име, по какъв начин известният й брат Майкъл издевателствал, оповестява New York Post.

Изпълнителката декларира, че Джако я обиждал поради наднорменото й тегло, като я наричал свиня, кон, крава и мръсница.



„ Той се подиграваше с това, аз също се смеех, само че вътрешно бях засегната. Когато някой ти споделя, че си прекомерно дебела, това ти въздейства “, изяснява тя. Джанет си напомня, че проблемите й с килограмите почнали през 70-те, когато едвам 11-годишна се снимала в ситуационната комедия Good Times.

Сестрата на Майкъл Джексън признава, че доста от проблемите в нейния живот са били свързани със славата, която и до през днешния ден я принуждава да потиска страстите си. По думите на певицата, към нея постоянно е било приковано вниманието на обществото поради фамилията й, изключително когато са се водели правосъдните процеси против Джако за педофилия.

Въпреки оскърбленията, които е понесла от негова страна, Джанет декларира, че постоянно е желала да бъде паралелно с него, с цел да го поддържа.

Джанет Джаксън е родена на 16 май 1966 година На сцената попада едвам 7-годишна, а 9 години по-късно подписва контракт със звукозаписната компания A&M, която пуска първата й плоча. Светоната популярност идва с албума Control (1986). Според списание Billboard е в листата на най-продаваните изпълнителки дами в цялата история на поп-музиката.
Свързани вести Краят пристигна! Продадоха имението на Майкъл Джексън "Невърленд "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР