Певицата Диона все още крие от медиите, че е в

...
Певицата Диона все още крие от медиите, че е в
Коментари Харесай

Бременната Диона влезе по спешност в болница

Певицата Диона към момента крие от медиите, че е в напреднала бременност и през лятото ще стане майка за първи път. Прясно сгодената певица крие от поверие богатствата вест, само че наподобява бременността не протича леко, написа Шоу Блиц.

Изпълнителката на " Филмарка " кара доста тежка бременност и последните си участия изкарала кошмарно. Чувствала се доста зле и най-после нещата излезли отвън надзор и тя постъпила в болница.



През уикенда Диона анулира две участия - в Габрово и в София. А по-късно заяви, че няма да е разполагаем през цялата седмица. " За страдание здравословното ми положение не разрешава да осъществя клубните си участия и тази седмица ", оповести Диона.

" Ще помоля никой да не ме пита " какво ми е ". Когато съм в положение ще преценява дали дали да приказвам за това, през което преминавам. Само ще кажа, че не го поисквам на никого ", ожали се Диона и това хвърли почитателите ѝ в суматоха. Нейни фенове се питат дали всичко е наред с бебето в корема ѝ. Нашият екип ѝ пожелава бързо възобновяване и дай боже всичко да е наред с бременността и бързо да не помни за проблемите сега
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР