Певицата Диона е родена в Бяла Слатина и е на

...
Певицата Диона е родена в Бяла Слатина и е на
Коментари Харесай

Певицата Диона наперено натри носа на конкурентката Гери-Никол: Не ти, а аз съм първото момиче, което се издигна с рап!

Певицата Диона е родена в Бяла Слатина и е на скромните 23 години. В момента следва „ Политология “ във Великотърновския университет, само че не може да се каже, че живее там, защото има участия в клубовете из цяла България и съвсем непрекъснато е на път от град на град, научи HotArena.

Често й викат „ рапърката “ Диона , защото звездата й изгря точно с този жанр музика, само че малко по-малко се трансферира по по-комерсиалното звучене, а последните й две песни са регетон, който множеството критици дефинират като осъвременена чалга вариация.

Денислава Сашова , както е същинското й име, от дребна слуша рап музика, до момента в който нейните другари предпочитали поп фолка. Преди две години, когато е почнала професионално да навлиза на сцената, твърди, че не е имала конкуренция или по този начин да се каже – друго момиче рапър. Въпреки това доста симпатизира на фолк представителите Галин и Галена. В този ред на мисли на драго сърце би направила дует с някой реализатор от конкурентния род.

Тъй като въпросът е противоречив доколко певицата е вулгарна в посланието на текстовете си и това в клиповете й, кореспондент на „ България през днешния ден “ й задава въпроса дали счита, че Гери-Никол е вулгарна. Запитването идва от там дали те като известни реализатори и лица се замислят, че са образец за младите девойки. „ Не е вулгарна, само че е провокативна. Харесвам я и песните й са неповторими. Тя е по-малка от мен, само че много по-смела “, отсича Диона. Добавя, че харесва и Ники Минаж , само че тя излизала да пее на сцена по зърна – нещо, което мацката от Бяла Слатина не би направила, защото не желае да става „ икона на разврата “.

Като кажат Диона, желая да се сещат, че съм първото момиче, което се издигна с рап и стана съперничка на 100 кила и Димчо “, разяснява тя. Наред с музиката, тя се снима и в тийн сериали, предопределени за разпространяване единствено в интернет среда.

Брюнетката споделя, че е мъчно в България да си изкарваш прехраната с музика. Отрича да има богат спонсор, даже и родителите й не й оказват помощ.

Диона е обвързана с мистероизния Симеон, само че до 27 години не желае да дундурка деца. Първо желае да се издигне толкоз нависоко в музиката, че една година да не мисли за сцена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР