Певицата Димана Мирчева, по-известна като DIA, представя първия си сингъл

...
Певицата Димана Мирчева, по-известна като DIA, представя първия си сингъл
Коментари Харесай

DIA: Следващата ми песен ще е колаборация с поп звучене, но няма да бягам прекалено от фолклора

Певицата Димана Мирчева, по-известна като DIA, показва първия си сингъл „ Изгори ме “.

„ Изключително ентусиазъм за мен е тази ария. Представя една по-различна страна от мен. Чисто женствената, с която можем да разкажем това за което горим “, съобщи DIA в студиото на „ Добро утро, Европа “.

„ Човекът, който направи аранжимента, в никакъв случай не беше правил нещо обвързвано с фолклор. Момчето и момичето, които вършиха видеото също подходиха с огромна мотивация. Много е забавно да гледаш дама, която е оператор, която е типично по-мъжка специалност. Точно това представяме и в клипа в действителност. Там аз съм автомонтьор, като се изключи че съм барман и художник. Каквато и специалност обаче да има една дама постоянно в нея стои вдъхновението от любовта “, сподели още певицата, чиито песни са излизали и отвън границата на България и се слушат на няколко континента.
Следващата ми ария си я представям с по-поп звучене. Но не желая да тичам прекомерно от фолклора, желая да си го оставя. Да се знае, че това съм аз. Ако стартира да пея повече единствено и само поп, аз ще копирам някой различен реализатор и ще тъпча върху тази пътека, която е от дълго време построена. Но аз желая да си направя моя пътека, по която да стъпвам решително напред. Вярвам, че това е моята мощ – моята характерност, което е разликата с останалите реализатори. Точно по тази причина би трябвало да има такова разнообразие в музиката, заради което имаме и толкоз правилни почитатели.
„ В моята връзка индивидът до мен направи първата крачка, само че аз първа споделих „ обичам те “. Повечето неща се случват със храброст “, показа певицата.

„ Още със идната ария мисля да направя колаборация. Още не знам с кого. Ще е изненада и за мен. Всъщност би трябвало да кажем на изпълнителите – не пейте единствено това, което харесват хората. Дайте някоя дума и от вас, с цел да стане по-близка песента за теб самия. Когато нищо не си направил за този текст се и пее по-трудно “, означи DIA.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР