Певицата Десислава е категорична, че граничи със садизъм да се

...
Певицата Десислава е категорична, че граничи със садизъм да се
Коментари Харесай

Деси Слава с ценен съвет към жертвите на домашно насилие

Певицата Десислава е безапелационна, че граничи със садизъм да се чувстваш прелестно на гърба на някой смачкан и извит човек.

 

В късата си, само че смразяваща видео изповед в обществената мрежа като участник в самодейност в поддръжка на битката против домашното принуждение, тя призна, че е имала две връзки, в които е имало принуждение.

 

Част от тази самодейност станаха певицата Кали, моделът и актриса Глория Петкова, актрисата Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова. Организатори са известен онлайн магазин, фешън бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде показана дамска сбирка тениски, показваща ранните знаци за задаващо се прочувствено и физическо принуждение. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

Докато за останалите участници в самодейността се знаеше, че са били жертви на принуждение от страна на свои сътрудници, за Деси Слава имаше единствено клюки. Именно заради тази причина бе изненадващо, че Деси Слава е решила да приказва по тази тематика. Тя не разкри самоличността на насилниците си, нито пък се впусна в детайлности за случаите, в които е била наранена от тях. Не може обаче да се отхвърли голямата мощ на прочувственото й обръщение.

 

Като най-големият червен байрак, както се споделя и в сбирката дамски тениски, Деси Слава посочи неоснователната ревнивост.

Даде и образци: „ Къде беше? В коя минута? Защо приказва? Какво? С кого? ”.

„ На гърба на някой смачкан и извит човек ти да се чувстваш прелестно граничи със садизъм ”, показа Деси Слава и призна, че й е коствало години да се съвземе след края на двете връзки, в които е ставала жертва на принуждение.

 

Категорична е, че в случай че през днешния ден имаше опция да каже нещо на по-младата си версия, позволила това принуждение, би я окуражила да е по-смела.

„ Много е значимо и би трябвало да се знае, че всеки човек си има персоналното пространство и би трябвало доста да държи на това. Не се опасявайте да признаете, че има проблем, тъй като сме длъжни да покажем на децата ни какво е човек да бъде благополучен ”, споделя Деси Слава. Тя приканва всеки да поддържа сбирката от дамски тениски, тъй като по този метод поддържа и благотворителната идея, въодушевила основаването й.

 

Близки до певицата издават, че най-драматични са били връзките й с бащата на сина й Майки – Мишо. Предвид, че тя се залюби с него в пика на кариерата си през 2000 година, когато отиде на турне в Америка, не е изненадващо, че връзката им е била много бурна. Той неведнъж й посягал, което станало и причина за раздялата й с него. Така и не излиза наяве обаче кой е другият мъж, разрешил си да й посегне.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР