Певицата Дара си позволи да иронизира шефката на компанията Вирджиния

...
Певицата Дара си позволи да иронизира шефката на компанията Вирджиния
Коментари Харесай

Дара се избъзика със Саня Армутлиева: Хем продуцент, хем врачка

Певицата Дара си разреши да иронизира шефката на компанията „ Вирджиния Рекърдс “ Саня Армутлиева по bTV. Тя гостува в предаването „ Преди обед “ и показа онлайн новата си ария, която е в колаборация с румънски рапър. По мотив премиерата беше излъчен запис, в който с менторски звук продуцентката изреди какво съгласно нея следва на изпълнителката. Саня Армутлиева съобщи, че на Дара 2022-ра ще донесе доста триумфи и ще е година за извършване на обещания.

Певицата изпрати от екрана въздушна целувка на продуцентката. „ Хем е продуцент, хем е гадателка “, съобщи Дара във връзка думите на Саня какво ще ѝ се случи. След въпрос към певицата от водещите, за какви „ изпълнени обещания “ става въпрос, тя отговори, че няма никаква визия.
външна реклама
Дара разкри, че евентуално тази година ще се появи първия ѝ албум, който ще събере всичките ѝ шлагери досега. Певицата, която беше и треньор в „ Гласът на България “, изясни, че желае да събере в едно издание досегашните си песни, с цел да може да твори по-свободно.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР