Певицата Дара и гаджето й - писателят Константин Трендафилов, скоро

...
Певицата Дара и гаджето й - писателят Константин Трендафилов, скоро
Коментари Харесай

Гаджето на Дара пропя! Константин Трендафилов записа майтапчийско парче

Певицата Дара и гаджето й - писателят Константин Трендафилов, скоро може да подреден дует и на музикалната сцена. Двойката, която към този момент направи 4 месеца дружно, демонстрира, че много си въздейства и нищо чудно всеки от тях да смени попрището си. За в този момент това прави писателят, който пусна изненадващо първото си диско парче, разбра HotArena .

Песента е в жанр 80-те години на предишния век и е с много чалнат текст и музика. Идеята за нея била майтапчийска и Косьо въобще не очаквал сходен възторг. Лириката, несъмнено, била негово персонално дело и я съчинил за скромните 5 минути. Точно толкоз време било нужно и на композитора на мелодията Искрен Тончев – Искрата. Всичко това пък се случило по време на отмора сред работата им за две баладични части за млади актьори.

„ Цялата работа беше свършена за няколко часа със записа и аранжимента. Първо кръстихме парчето „ Секс ”, само че на идващия ден избрахме да я кръстим „ Кекс ”. Така е по-закачливо ”, издава процеса по основаването на новия шлагер Константин. Следващата стъпка била в снимането на клипа. Идеята пристигнала на режисьора Бойко Щонов. Още след първото слушане на песента му хрумнало да вкара провокативните мацки по трико и закачките с изпълнителя, писа „ Уикенд “.

Имахме шанс, че се срещнахме с режисьора Бойко, който е същият урод като нас. Той също обича в свободното си време да се излага. Негова е концепцията за 80-тарската визия. Като чу песента, сподели: „ Представям си го като немско порно от 80-те ”. Само ме пита дали да имам проблеми да сложа трико ”, смее се новоизгряващара музикална звезда.

Предизвикателно за него било дали въобще да пуска парчето да се завърти обществено. Много от приятелите му го разубеждавали да го прави с причините, че не му отива подобен имидж. Очаквали, че рецензията ще е смазваща и ще се отрази зле на към този момент сполучливата му писателска кариера. Трендафилов обаче и за момент не се поколебал дали да се хвърли стремително в начинанието.

Пак около половинката си скандалната певица Дара той почнал да посещава постоянно вокален възпитател, който да усъвършенства осъществяванията му. Не желал да звучи криво-ляво, когато издаде идващото си парче. То към този момент било на път и този път в него се налагало начинаещият музикант да покаже глас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР