Певицата Бритни Спиърс вдигна на крак полицията, след като поп

...
Певицата Бритни Спиърс вдигна на крак полицията, след като поп
Коментари Харесай

Изпратиха по спешност полиция в дома на Бритни Спиърс

Певицата Бритни Спиърс подвигна на крайник полицията, откакто поп звездата показа видео, на което танцува с ножове, а на различен запис изглеждаше, че се наранила, предава Fox News.

Спиърс танцуваше в дома си, държейки два огромни ножа, до момента в който носеше изрязано горнище и долнище на бикини. Видеото, което тя показа в Instagram, провокира безпокойствие и шерифският отдел на окръг Вентура, Калифорния извърши инспекция на благосъстоянието на певицата.

След като отделът на шерифа откри от два самостоятелни източника, че Спиърс не беше в никаква заплаха физически или прочувствено, органите на реда я оставили на мира.

Това не е първият път, когато Спиърс е проверявана от полицията. През януари изпълнителката се оплака, че управляващите са нарушили покоя й и персоналния й живот. " Както всички знаят, полицията беше извикана в дома ми въз основа на някакви телефонни позвънявания. Обичам и боготворя почитателите си, само че този път нещата отидоха малко прекомерно надалеч и персоналното ми пространство беше нарушено “, написа тя в Twitter.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР