Певицата Биляниш получи алергична реакция от боя за коса и

...
Певицата Биляниш получи алергична реакция от боя за коса и
Коментари Харесай

Певицата Биляниш се озова в болница! Причината обаче ще ви изненада

Певицата Биляниш получи алергична реакция от багра за коса и това я прати в незабавното. Това се случи тъкмо в деня на здравния служащ 7 април, само че лекарите реагирали незабавно и изпълнителката останала невредима.

" След процедурата, започнах да се удушавам “, сподели самата Биляна пред " Телеграф “.

" Грешката си е моя, не е отговорен фризьорът. Аз имам алергия от дълго време, само че не се бях подготвила за процедурата. Не бях пила противоалергични медикаменти и така нататък “, съобщи Лазарова и добави.

" Останах доста впечатлена от отношението на всички, от бюрото зад касата до незабавното звено. Защото, когато отидох в незабавното им споделих, че примирам. Лекарите незабавно ми оказаха помощ, макар че болничното заведение беше претъпкана. По принцип докторите са доста груби, само че този път, в тази болница получих нужното внимание “.

Тя честити и празника на всички медицински лица и им благодари за това, че всеки ден избавят животи. 

Освен певица, Биляна е и модел. Грижите за външния й тип са неизменима част от нейното всекидневие. Тя постоянно трансформира прическите си от дълга коса до къса, както и от брюнетка към русокоска.

Повод за неприятната обстановка този път била русата коса, с която Лазарова се похвали в обществените мрежи със фотография, а изпод заваляха стотици мнения от обичаните й почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР