Певицата Били Айлиш посети Белия дом, където се срещна с

...
Певицата Били Айлиш посети Белия дом, където се срещна с
Коментари Харесай

Били Айлиш се срещна с Байдън

Певицата Били Айлиш посети Белия дом, където се срещна с президента Байдън преди концерта си във Вашингтон.

" Когато чух, че моите другари @billieeilish и @finneas са в града за концерт, знаех, че би трябвало да ги поканя в Белия дом ", написа Байдън в Twitter под своя фотография с Айлиш и брат ѝ Финеас О'Конъл, който също е артист и създател на песни.

В изказване от четвъртък Белият дом заяви пред изданието " The Hill ", че семейство Байдън " от дълго време са почитатели " на музиката на Айлиш и Финеас.

When I heard my friends and were in town for a show, I knew I had to invite them over to the White House. Great to see you and your family — and I’m glad you got to meet Commander.
— President Biden (@POTUS)
Според Белия дом Айлиш, Финеас и техните родители Маги и Патрик " бяха поканени да посетят Белия дом през вчерашния ден, с цел да се срещнат с президента Байдън ".

В сряда вечерта Айлиш изнесе концерт в Capital One arena във Вашингтон.

" Били и Финеас бяха наши поддръжници по време на акцията на Байдън, а семейство Байдън са дългогодишни почитатели на тяхната музика ", обявиха от Белия дом.

През август 2020 Айлиш изнесе концерт на виртуалното заседание на Националния комитет на Демократическата партия за 2020 година, представяйки за първи път обществено песента си " My Future ".

По време на събитието певицата жигосах тогавашния президент Тръмп, като съобщи, че той " унищожава страната ни и всичко, за което ни е грижа ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР