Певицата беше задържана за шофиране в нетрезво състояние Белослава с първи

...
Певицата беше задържана за шофиране в нетрезво състояние
Белослава с първи
Коментари Харесай

„Допуснах огромна грешка”: Белослава с първи коментар след ареста /снимки/

Певицата беше арестувана за шофиране в нетрезво положение
Белослава с първи коментар, откакто беше арестувана за шофиране в нетрезво положение. С пост във Фейсбук певицата изяснява, че в нощта на своя рожден ден „ е позволила голяма неточност, неприсъща за нея ”.
„ Моя обичана аудитория, в нощта на своя рожден ден позволих голяма неточност, неприсъща за мен. За неволя и за урок претърпявам всички последици. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична аудитория, която имам. Благодаря за голямата поддръжка, през последните 24 часа и за безрезервната любов през миналите 24 години. С голямо опрощение и почитание към всички вас! Ваша Белослава ”, споделя тя.
Припомняме, че Белослава беше спряна от патрул на бул. „ Ал. Пушкин ”, малко преди „ Княжево ”. Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските чиновници тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол.

От прокуратурата обявиха за NOVA, че е формирано досъдебно произвеждане, само че все още не е повдигнато обвиняване, защото се събират всички документи по случая. По информация на NOVA певицата е отказала непринудено да даде кръвна проба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР