Певицата беше натирена от шоуто Прея е бясна на БТВ,

...
Певицата беше натирена от шоуто Прея е бясна на БТВ,
Коментари Харесай

Прея: Изгониха ме от Шоуто на Цитиридис, защото съм дебела

Певицата беше натирена от шоуто

Прея е гневна на БТВ, които я оставиха без работа. Тъмнокожото гласище бе заменено от Жаклин Таракчи, която бе огромният победител в последния сезон на " Гласът на България ". Чаровната Жаклин съумя да измести Прея в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

" Нямам нищо срещу момичето. Тя е страхотна и пее в действителност добре. Заслужи си успеха и й искам доста триумфи отсега нататък. Но това, което направиха с мен, беше непочтено. Знам за какво е - тъй като даже и да отслабна, отново им се виждам дебела на някои и избраха по-младото и по-хубаво личице и телце ", декларирала Прея пред приятелките си. 

Според доста от феновете, това си е чиста дискриминация и медията е предходна границата за следващ път. 

" Същото направиха и с Владо Карамазов и Ваня Джаферович в " Сървайвър ". Махнаха Владо, който е в пъти по-добър водещ, с цел да сложат бездарния Джаферович. Какво нещо са връзките! ", разясняват телеманиаци. 

Прея въпреки всичко се радвала, че има участия, от които може да си докарва порядъчен приход, само че сигурно неналичието на хонорар от малкия екран ще се усети фрапантно, изключително при тази инфлация. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР