Певицата Ашли публикува своя пръв научен труд. Неин доклад е

...
Певицата Ашли публикува своя пръв научен труд. Неин доклад е
Коментари Харесай

Поп фолк певица блесна с първа научна публикация

Певицата Ашли разгласява своя пръв теоретичен труд. Неин отчет е част от влиятелно издание във връзка 30-тата Международна конференция за студенти и млади учени на Съюза на експертите по качество в България. Срещата се организира в ЮЗФ " Неофит Рилски “, Благоевград, написа varna24.bg.

В сборника с научни изявления певицата взе участие с отчет на тематика " Усъвършенстване на образованието посредством използване на хрумвания от научно-популярната педагогика в българската просветителна процедура “.

Самата тя показа гордостта си с пост в обществените мрежи:

" Горда съм, тъй като от през днешния ден в ръката си държа първата книга, в която е оповестен един от моите отчети дружно с научни проучвания по отношение на приложимостта на научно-популярната педагогика в българската просветителна процедура.

Благодарна съм на моят теоретичен началник доцент доктор Траян Попкочев и на целия теоретичен колектив от катедра “Социална педагогика " към ФП на ЮЗУ “Неофит Рилски ", за вдъхновението, мотивацията и вярата в моите благоприятни условия. Огромна признателност и към Съюз на експертите по качеството в България /ССКБ/. Щастлива съм, че просветителните институции и организации в помощ на млади учени съумяват да основат условия за сполучлива взаимна работа, макар пандемичните ограничавания “.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР