Певицата Ариана Гранде призова феновете си да се ваксинират с

...
Певицата Ариана Гранде призова феновете си да се ваксинират с
Коментари Харесай

Ариана Гранде агитира фенове да се ваксинират срещу COVID-19...

Певицата Ариана Гранде прикани почитателите си да се имунизират с пост в обществените мрежи, заяви уеб сайтът на " Билборд ".

Тя пусна селфи в Инстаграм, под което написа " имунизирана и с маска ". Певицата споделя, че постът ѝ е " увещание да си извършите имунизациите, в случай че отговаряте на условията ". И прибавя, че пандемията от новия ковид към момента не е завършила.

Гранде изяснява в поста си, че споделя информация, тъй като се безпокои и в случай че може, би желала да помогне на тези, които се двоумят или са любопитни какво решение да вземат. Тя също по този начин загатва, че разновидността Делта се популяризира доста по-лесно от познатите до момента. " Ваксината оказва помощ да се отбраните против съществено боледуване, настаняване в болница и гибел ", написа изпълнителката в Инстаграм.

Колежката ѝ Оливия Родриго се включи в акцията на Белия дом за поощряване на имунизацията измежду младите американци. Заедно с президента на Съединени американски щати Джо Байдън и с специалиста по инфекциозни заболявания лекар Антъни Фаучи младата певица взе участие във видеоклипове, в които се изясняват изгодите от слагането на ваксина против COVID-19.

Белият дом се надява присъединяване ѝ в акцията да даде подтик на имунизацията измежду младите американци, която много изостава
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР