Певицата Ариана Гранде официално е подала молба за развод от

...
Певицата Ариана Гранде официално е подала молба за развод от
Коментари Харесай

Огромна промяна в живота на Ариана Гранде

Певицата Ариана Гранде публично е подала молба за бракоразвод от Далтън Гомес, въпреки че от месеци са разграничени, заяви „ Билборд “, базирайки се на правосъдни документи.

Според уеб страницата Ти Ем Зи, който първо разгласи за разрива в фамилните връзки на двамата, певицата е подала молбата в съд на Лос Анджелис в понеделник, 18 септември, като се е позовала на „ непреодолими различия “. Гомес е направил същото, като е показал, че са разграничени от 20 февруари 2023 година

През юли тази година се популяризира новината, че Гранде и Гомес са поставили завършек на връзките си, откакто бяха женени в продължение на две години. Преди да се разделят, двамата са се пробвали да оправят връзките си, само че безрезултатно. Те са останали другари, въпреки и разграничени, и говорили постоянно по телефона, написа Дарик.

Двойката стартира сантименталната си връзка при започване на 2020 година Гранде разгласи, че е сгодена за Гомес на 20 декември с поредност от фотоси в обществените мрежи, в това число кадър на пръстена й. Двамата се ожениха пет месеца по-късно – през май 2021 година

След раздялата им се популяризира слуха, че Ариана е почнала връзка с сътрудника си от кино лентата „ Wicked “ Итън Слейтър. Преди това той беше женен за певицата Лили Джей и отпразнуваха четиригодишнината от сватбата си през ноември 2022 година Двамата имат едногодишен наследник.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР