Певицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите

...
Певицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите
Коментари Харесай

Андреа след мача на Кобрата: За първи път показвам емоциите си!

Певицата Андреа за първи път показа нещо съкровено със своите почитатели и почитатели в мрежата. По време на дуела сред половинката й Кубрат Пулев и Хюи Фюри тя изживя няколко сериозни момента. Именно в тях тя си разреши да изрази пред всички какво се случва с нея във вътрешния й свят. Русокоската на няколко пъти реагира свръх прочувствено и най-много – разтревожено, преди да се реши финала на мача. Тогава компактно до нея бе положителната й другарка Николета.

Андреа бе видяна да се гушка в приятелката си Николета Лозанова, с цел да овладее терзанията към протичащото се на кръга.

„ За първи път демонстрирах страстите си по време на мача, демонстрирах себе си! Благодаря на всички, които не пуснаха ръката ми! Бях себе си! Изключително съм щастлива!Цяла България беше с теб по всевъзможен метод! И всяка страст си заслужаваше успеха! Господ е с теб! Продължаваме напред! “, написа в обществените мрежи русокоската.

В последна сметка изходът бе позитивен, в наша изгода, и най-хубавият ни боксьор получи заслуженото и победи.

В свои изявленията Андреа нееднократно е споменавала, че не обича да гледа онлайн дуелите на Кубрат, защото ги изживява свръх прочувствено. В последно време тя се изправя против страха си и се пробва да го пребори.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР