Певицата Анастейша разкри, че се е страхувала, че има мозъчен

...
Певицата Анастейша разкри, че се е страхувала, че има мозъчен
Коментари Харесай

Мислех, че имам тумор: Анастейша разкри тежките си симптоми на менопауза

Певицата Анастейша разкри, че се е страхувала, че има мозъчен израстък - до момента в който спомагателни проучвания не посочили, че признаците ѝ са свързани с менопаузата.

55-годишната изпълнителка на " I'm Outta Love " съобщи, че " не е имала визия " , че признаците ѝ, които включват безсилие и мозъчна мъгла, са " свързани с хормоните " .

Singer Anastacia reveals menopause symptoms she thought were caused by a tumour
— Sky News (@SkyNews)
В диалог с Кейт Торнтън в подкаста White Wine Question Time тя сподели: " Дори не осъзнавах, че преминавам през подобен пъкъл, който е породен от менопаузата.

" Не знаех, че съм изтощена, не знаех, че имам мозъчна мъгла. Не знаех за всички тези неща - просто си мислех, че съм изтощена... Поставях си диагнози, само че нямах визия, че всичко това е обвързвано с хормоните ".

" В главата си нямах визия, че нещата, през които преминавам, в действителност са в листата на признаците на менопаузата, тъй като той е дълъг. ", сподели тя.

През 2013 година американската певица разкри, че се е подложила на двойна мастектомия, откакто бе диагностицирана с рак за повторно.

Според уеб страницата на Националната здравна работа (NHS) признаците на менопаузата включват горещи талази, усложнен сън, сърцетуптене, главоболие, мигрена и мускулни болки.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР