Певицата Алла Пугачова се завърна в родината си тази седмица,

...
Певицата Алла Пугачова се завърна в родината си тази седмица,
Коментари Харесай

Алла Пугачова се завърна в Русия, църква я призова да се извини за критиките срещу войната в Украйна

Певицата Алла Пугачова се завърна в родината си тази седмица, а Руската православна черква я прикани да се извини за рецензиите против войната в Украйна,съобщи Асошиейтед прес.

 

Руската звезда напусна страната и отпътува за Израел дружно със брачна половинка си комикът и актьор Максим Галкин. Тя направи това няколко седмици, откакто Русия изпрати войски в Украйна през февруари 2022 година

 

Днес Израел и Ивицата Газа са в яростен спор, почнал на 7 октомври, когато " Хамас " изненадващо атакува Израел. 

 

През септември 2022 година година Пугачова съобщи, че съветските бойци умират за „ илюзорни цели “.

 

Певицата също по този начин провокативно предложи на управляващите да я разгласят за „ задграничен сътрудник “ - статут, който към този момент получи брачният партньор й Максим Галкин, артист и комедиант.

 

Въпреки че след началото на войната в Украйна, Русия одобри закон, който планува отнемане от независимост или санкции за обиди към въоръжените сили, на Пугачова не са предявени обвинявания.

 

Тя се върна в Русия през май, с цел да участва на погребението на стилния дизайнер Валентин Юдашкин, където представителят на Кремъл Дмитрий Песков беше забелязан да целува ръката ѝ, отбелязва Асошиейтед прес.

 

По-късно Алла Пугачова напусна родината си, само че се завърна тази седмица, оповестиха през днешния ден съветските осведомителни организации.

 

Източник bTV

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР