Певицата Алла Пугачова и съпругът й, комикът Максим Галкин, които

...
Певицата Алла Пугачова и съпругът й, комикът Максим Галкин, които
Коментари Харесай

Пугачова и Галкин купиха „скромно жилище в Кипър за 1 милиард рубли СНИМКИ

Певицата Алла Пугачова и брачният партньор й, комикът Максим Галкин, които напуснаха Руската федерация, неотдавна продадоха всичките си парцели в родната си страна.

Вместо това, съгласно известия в медиите, двойката е купила нов, първокласен парцел в Кипър.

Както пише KP, новото препоръчано място за престояване на звездите ще бъде първокласен пентхаус, чиято цена е съвсем 1 милиард рубли, или 10 милиона евро.

Апартаментът се намира в небостъргач на брега на Средиземно море. Комплексът се назовава One Tower и се намира в Лимасол.



Сградата се смята за най-високата на цялото крайбрежие и е издигната на основния насип на столицата на Кипър. Всеки от 37-те етажа на One Tower разполага с три жилището, главен акцент от които са огромните веранди.

Изданието оповестява, че Пугачова и брачният партньор й са купили мезонет на три равнища. Разполага с басейн, панорамни прозорци на горните етажи.



Плажът е на един хвърлей от къщата, а от прозорците се открива прелестна панорама към морето.



В самия комплекс, с изключение на публичен басейн, има фитнес зала, СПА комплекс и детска площадка. Под приземния етаж има под земята паркинг, първият етаж е ангажиран от магазини, заведения за хранене и кафенета.



Що се отнася до живота на самата двойка, до момента в който Пугачева се грижи за децата, Лиза и Хари, брачният партньор й ходи на интернационалните турнета.

Според KP певицата е напуснала Израел, само че точното й местонахождение не е известно. Според някои информации тя е отпътувала за Кипър, където счита да живее най-малко година, до момента в който обстановката в Израел се успокои.

Комикът съобщи, че имат кипърски паспорти, с които можете да живеете в 27 страни по света. Избрали Израел, тъй като... те не се усещат като чужденци в тази страна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР