Певицата Алисия се окичи с поредното отличие, но този път

Певицата Алисия се окичи с поредното отличие, но този път ...

Алисия стана Жена на годината.

Певицата Алисия се окичи с поредното отличие, но този път е извън музиката, видя HotArena.

Тя спечели Жена на годината в категория Мода, отличавайки се с харизма, стил и елегантност. Пред Телеграф тя сподели, че е дала начало на свой моден бранд, а реализацията му е била една от съкровените й детски мечти. Всичко в живота й е низ от радост, а голямо влияние за успехите и признанието й се оказва една малка потайност - астрологията. Малцина знаят, че точната наука ръководи действията и решенията на музикалната звезда. 

Модната награда Алисия получи съвместно с нейната партньорка Димка Шаламанова. Основен акцент в предстоящата линия облекла на Алисия ще бъдат кашмира и коприната. Въпреки работохолизма си тя знае, че няма рецепта за съвършена визия и не се стреми към нея. За разлика от повечето звездни дизайнери Алисия не се ръководи от последните тенденции, нашумели цветови гами и прочие. Категорична е, че предлага само онова, което е огледало на личния й стил и усещане. 

Прави го с любов, защото началото на мечтата е още в детството й. Тя не твори, ако периодът е наблагоприятен. Извън кариерата си тя си е изградила неразрушима зона на комфорт. "В личен план се чувствам пълноценна, не мога да се оплача. Здарва съм, и аз, и любимите ми хора", споделя тя. 

Източник: hotarena.net