Певицата, актриса от новите серии на Туин пийкс и дългогодишна

...
Певицата, актриса от новите серии на Туин пийкс и дългогодишна
Коментари Харесай

Музата на Дейвид Линч излиза на сцената на Sofia Live Club днес

Певицата, актриса от новите серии на " Туин пийкс " и дългогодишна музикална партньорка на режисьора Дейвид Линч Криста Бел ще изнесе концерт в София през днешния ден, 17 ноември. Началото е от 21 ч., мястото - Sofia Live Club, а мотивът е деветия рожден ден на фестивала за различни звуци " Аларма пънк джаз ".

Бел ще показа новия си албум We Dissolve, чийто музикален продуцент е носителят на премията " Мъркюри " Джон Париш, работил с " Голдфрап ", Трейси Чапмън и Пи Джей Харви. Стилът на Бел най-общо може да се дефинира като " утопичен поп " - тон, присъщ за филмите и музикалните планове на Линч, само че в него участват детайли на соул, рок и джаз, пяла е и в суинг групировка. На концерта ще извърши и репертоар от предните си албуми и общите им планове - първият им е песента Polish Poem от саундтрака на Inland Empire.

Подгряваща група на концерта е българската " Две купета ". Самата Бел ще излезе на сцената в 22.30 ч., а билетите са на цена от 37 лева можете да закупите в системата на EpayGo и на касите на EasyPay и 40 лева на входа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР