Певецът Зейн Малик и супермоделката Джиджи Хадид обявиха, че се

...
Певецът Зейн Малик и супермоделката Джиджи Хадид обявиха, че се
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Зейн Малик сложиха край на 2-годишната си връзка


Певецът Зейн Малик и супермоделката Джиджи Хадид оповестиха, че се разделят след 2 години и половина сантиментални взаимоотношения.

"Джиджи и аз имахме извънредно значима, изпълнена с обич и развлечение връзка и аз тая боготворене към Джиджи като към жена и приятел", написа младият реализатор в "Туитър" и добави, че му се е желало новината да беше изпреварила спекулациите в пресата.

По-късно и 22-годишната манекенка разгласява сходно изказване, в което увери, че двамата с Малик имат намерение да останат положителни другари, макар че пътищата им в сантиментално отношение са се разделили... към този момент.

"Безкрайно признателна съм за любовта, времето и житейските уроци, които споделихме със З. Искам само най-хубавото за него и ще продължа да го поддържам като другар, към който изпитвам голямо почитание и любов", сподели Хадид.

Към момента обаче по този начин и не е известна повода за раздялата на двойката, която повече от 2 години се наслаждаваше на изключително щастливи взаимоотношения.

Както БГНЕС напомня, двамата започнаха да излизат още през 2015 година, откакто Зейн се раздели с годеницата си Пери Едуардс от групата "Литъл Микс". По-късно Джиджи се появи във видеото към песента му Pillowtalk, а през 2017 година двамата застанаха и на корицата на "Вог". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР