Певецът, текстописец и любимец на публиката Любо Киров превзема Античния

...
Певецът, текстописец и любимец на публиката Любо Киров превзема Античния
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, отидете на концерт на Любо Киров

Певецът, текстописец и любим на публиката Любо Киров завладява Античния спектакъл в 21 часа довечера. Турнето на надарения реализатор е озаглавено " Целуни ме ", тъкмо както името на неговия нов сингъл. Многобройните му фенове ще имат опцията да се насладят на красивия му глас, на обичани мелодии, доста въодушевление, романтика и изненади. Интересът към турнето в града под тепетата бе толкоз огромен, че билетите свършиха като топъл самун в границите на по-малко от седмица. Организаторите обаче не оставиха разочаровани меломани и започнаха неочакван ход. Обявена е втора дата за концерта, което значи, че Любо Киров ще забие на сцената както през днешния ден, по този начин и на 21 юни - в същия час, на същото място.

" Целувката е метод да изразим възприятията и пристрастеността, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на любов и обвързаност. Тя постоянно е мистерия. Има доста лица и за всеки един миг има целувка, с която можем да кажем „ Здравей “, „ Обичам те “, „ Пази се “, " Радвам се да те видя " и т. н. Певецът с един от най-красивите гласове на актуалната българска музика е избрал да ни каже: " Здравейте, веселя се да Ви видя още веднъж на Античен спектакъл! ", със своя нов сингъл " Целуни ме ", гласи анонсът на дълго чаканото музикално събитие.

Любо Киров е текстописец на над 200 шлагера, композитор, инструменталист, художник и продуцент. Той е притежател на редица награди - за най-хубава група с " Те ", за солов реализатор, за музика и албум, само че с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна аудитория той печели най-ценната премия - признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на същински актьор, който с лекост, гений и харизма покорява всяка сцена и рисува нова галактика пред очите на публиката.

Цените на билетите са от 30 до 50 лева, а деца до 5-годишна възраст могат да влизат гратис, само че без право на седящо място, прецизират уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР