Певецът сензация Джорджано е забогатял от виртуалната валута биткойн. Това

...
Певецът сензация Джорджано е забогатял от виртуалната валута биткойн. Това
Коментари Харесай

Няма да повярвате коя БГ сензация забогатя от биткойни


Певецът сензация Джорджано е забогатял от виртуалната валута биткойн. Това най-малко твърди самият той във вълнуващо видео, което беше публикувано в интернет, видя Pik.bg.

" Насочил съм се към биткойните, тъй като има огромна облага при тях. Ако през октомври един е коствал 9000 лв., то в този момент цената му е 30 000 лв.. И всеки ден виртуалната валута си усилва цената. Така вложените от мен пари се усилиха двойно за два месеца ", похвали се Джорджано.

С присъщия си изказ той изясни и тънкостите на бизнеса. " Инвестирайте в биткойни единствено в случай че имате пари, които сте подготвени да изгубите. Ако имате пари за казино или тото, тях използвайте. Не знам дали е балон или машинация, само че в криптовалутата има бъдеще ", прибавя експертно ексцентричният реализатор на занимателни шлагери.

Джорджано също по този начин намерено приказва във видеото и за рисковете. " Няма нищо несъмнено в интернет. Ако споделите паролата си на някого, може да ви ограбят. Затова е хубаво да си държите парите в онлайн портфейл и да не разказвате детайлности на никого. Има си метод след време да теглите пари и да си ги употребявате ", добави артистът, който е решил да припечелва в допълнение към хонорарите си за участия.

Във висшите моменти на кариерата му се появи информация, че изпълнителят прибира по 700 лв. от присъединяване, което продължава към един час. Джорджано постоянно получаваше предложения за изява, само че през последните месеци славата му леко позалезе. Не му оказа помощ изключително и присъединяване във " ВИП брат ", където бързо напусна къщата на звездите.

Телевизионният водещ Сашо Кадиев също се захвана с биткойни, като неотдавна стана ясно, че е изгубил 700 лв.. Словенското пазарище за копаене на криптовалута - Nice-Hash, пострада от хакерска офанзива, при която 70 млн. $ в биткойни бяха откраднати. Синът на Катето Евро показа, че е един от засегнатите и се е разделил с няколко стотачки. Сайтът на NiceHash мина офлайн, а в началото изтъкнатата причина беше реализирането на профилактика. В публично известие от страна на компанията се признава за пробива.

Вероятно и други известни българи са се поблазнили от концепцията за бързо замогване с биткойни, само че никой от тях публично не е признал за начинанието си. И дали е спечелил колосална сума, или търпи някакви загуби. Реално Джорджано е първият, който разкрива, че криптовалутата му е донесла облага и той е удовлетворен от опита си да усили банковата си сметка.

Мирослав Стоянов, както е същинското име на артиста, се закани, че ще пусне още клипове за почитателите, в които в детайли ще ги запознае с бизнес начинанията си, свързани с виртуалните валути. Преди година се появи информация, че Джорджано изпитва финансови усложнения и евентуално това може да го е предиздвикало да си опита шанса в интернет.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР