Певецът се шегува с новите правила, според които колите на

...
Певецът се шегува с новите правила, според които колите на
Коментари Харесай

Заради новите правила за движение по пътищата: Коцето трепери за Майбаха си

Певецът се майтапи с новите правила, съгласно които колите на пияните и дрогирани водачи ще се конфискуват
 

Константин направи страшна драма във връзка новите правила за придвижване по пътищата, свързани с конфискация на коли на пияни и дрогирани водачи. Той и колежката му Преслава се включиха със собствен скеч, като иронизираха нарушителите. Двамата снимаха занимателно клипче в лимузината на певицата.

Видеото е със сюжет, съгласно който Преслава се е настанила на задната седалка на лъскавия автомобил, а Коцето е в ролята на персоналния й водач.

„ Кво правиш тука, бе? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата! ” – са репликите, които споделя тя, правейки отпратка към видеото с 10-годишния Фончо, подкарал Мерцедеса на татко си, под одобрителните възгласи  на околните си.

Фолк певицата изиграва и по какъв начин внезапно се сеща за новия Закон за придвижване по пътищата и демонстрира какъв брой е обезпокоена Министерство на вътрешните работи да не й отнеме Майбаха. „ Коцко, да не си пил, в този момент да ми вземат колата, да ми вземат Майбаха “ – пита обезпокоеното тя, а в отговор се чува: „ Не бе, не съм! Д-р Радева сподели да не пием “.



Преслава и Константин са другари от много години. Те имат мощно възприятие за комизъм и самоирония. Актуалните реализатори умеят да се забавляват извънредно добре и постоянно споделят свои взаимни типа, с които печелят още повече благосклонностите на почитателите си в мрежата.

Майтап, подбив, само че Коцето действително е в заплаха от новите правила на Министерство на вътрешните работи , разясняват неговите сътрудници. Публична загадка е, че артиста обича да се забавлява с алкохол и други „ екстри ” от години, което даже не крие. Звездата на фолка по принцип употребява услугите на водач и рядко сяда зад кормилото почерпен, само че знае ли човек...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР