Певецът Рони Ромеро, който ще представя България на Евровизия тази

...
Певецът Рони Ромеро, който ще представя България на Евровизия тази
Коментари Харесай

Певецът ни за „Евровизия“ обявен за издирване! Бившата на Рони Ромеро го съди за домашно насилие

Певецът Рони Ромеро , който ще показва България на Евровизия тази година, е разгласен търсене в Испания оповестиха локалните медии. Бившият вокал на именитата група „ Рейнбоу “ е от чилийски генезис, само че от доста години живее на Иберийския полуостров. Той не се е явил на правосъдната тъжба в съда във Валдеморо, с цел да даде показания за закононарушение против някогашната си половинка. Вокалистът има мярка за неотклонение, съгласно която не може да се приближава на 500 метра от някогашната си, дома или работата й.

Успоредно с това Ромеро не може да комуникира с нея по никакъв метод. Oт предишния 28 декември 2020 година не може да има лиценз за оръжие, до момента в който тази процедура не завърши.

От своя страна Ромеро удостовери, че фактически има обвиняване против него, само че „ заканите “ се отнасят до написан от него есемес, който е бил „ изваден от подтекста “ и е бил „ интерпретиран погрешно “. Освен това поради часа на полета му предходната година не е могъл да участва в съда, за което самият той е съобщил на съответните органи.

„ Бях известен за ограничаваща заповед през юни 2021 година в събота сутринта, когато пътувах до Мадрид за два дни за запис на някои видеоклипове. Изслушването щеше да се организира в понеделник сутринта и аз имах полет назад до Букурещ същия ден на разсъмване, където пребивавам от две години (с консулска регистрация, тъй че никога не съм „ дезертьор от правораздаването “), и поради очевидната неспособност да отида в съда в неделя, отидох във Валдеморо, с цел да обясня обстановката и желанието си да подпомагам и да изясня целия този въпрос, като предоставих и моя пощенски адрес в Букурещ там. Тъй като не получих никакъв отговор и/или помощ от Гражданската армия, в понеделник се обадих и изпратих имейл непосредствено до съда, който дава отговор за процедурата, като още един път предоставих настоящото си местонахождение и желанието си да разреша тази обстановка. Отговорът беше „ ще пуснем заповед за обиск “, сподели той, представен от изданието Rafabasa.

След като се е разделил с някогашната си, Рони Ромеро си е хванал нова жена, при която живее в столицата на Румъния, написа „ Телеграф “. Покрай уговорките си в българската група Intelligent Music Project той я докара на един от концертите си у нас и двамата се сгодиха в България. Наскоро от Българска национална телевизия оповестиха, че бандата ще ни показа на „ Евровизия “ тази година с песента I ntention („ Намерение “), само че музиканти и меломани всеобщо не я утвърждават. „ Катастрофа “, споделя журналистът Георги Тошев. „ За страдание, това е най-слабата им ария до момента. Абсолютен заряд ”, споделя артистът и тв водещ Павел Владимиров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР