Певецът роден във Варна Филип Киркоров пристигна в Донбас, за

...
Певецът роден във Варна Филип Киркоров пристигна в Донбас, за
Коментари Харесай

Филип Киркоров ще изнесе концерт на войниците на фронта в Донбас

Певецът роден във Варна Филип Киркоров дойде в Донбас, с цел да изнесе концерт за ранени бойци. Концертът се състоя в град Горловка (Донецка област).

Според заядливи мнения в мрежата това е цената, която той би трябвало " да заплати ", с цел да не му бъде неразрешено да изнася концерти в самата Русия.

Името му се появи в лист с съветски реализатори, които ще получат възбрана за изнасяне на концерти в Русия, поради присъединяване му в скандално празненство в Москва. 

Киркоров твърди, че изцяло самичък е взел решението и то с горделивост да отиде на фронтовата линия.

След концерта Киркоров произнесе пламенна тирада, в която акцентира, че няма желание на никое място да напуща Русия. По думите му той обича страната си и не би я заменил за нищо, цитира Кросс.

„ Няма да отпътувам на никое място, пребивавам тук. Живял съм и ще пребивавам. Тук имам къща, тук имам деца, Бедрос ми е татко ", сподели Киркоров.

Според телеграм канал Mash,  артистът е донесъл филантропична помощ и климатик за локален детски център. Също по този начин стана известно, че Киркоров ще заплати протези за трима военни.

Имиджът на Киркоров се утежни през последните два месеца заради обстоятелството, че той взе участие в по този начин нареченото голо празненство на блогерката Настя Ивлеева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР