Певецът не само, че вече се е простил с излишните

...
Певецът не само, че вече се е простил с излишните
Коментари Харесай

Азис стана боксьор

Певецът освен, че към този момент се е дал прошка с непотребните си килограми, само че и демонстрира толкоз добра форма, че и професионалните спортисти могат да му завидят.

Освен че има много друг набор от занимания – обича да рисува, да танцува, Азис все по-често се отдава и на бокса. Напоследък той се е трансформирал в същински фен на този спорт и всяка свободна минута прекарва в залата за тренировки. Ако няма някъде присъединяване, изпълнителят тренира даже вечер и може да изкара до ранни зори, блъскайки за съвършена фигура.

„ Боксът ме прави благополучен. Краката ми се усещат добре, раменете ми, тялото ми - всичко се усеща чудесно. Всъщност обичам да вървя в залата всеки ден, да изучавам нови неща и да упражнявам наученото “, показа костинбродският славей. Азис в действителност дава всичко от себе си, с цел да бъде в съвършена форма

Азис в действителност дава всичко от себе си, с цел да бъде в съвършена форма и мускулатурата му е към този момент налице. Това значи, че скоро звездата може да премери сили с някои от най-здравите родни боксьори и да се окаже рискова конкуренция даже за тях.

В последна сметка огромните мускули може да накарат Азис да спре да употребява услугите и на частните си охранители.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР