Певецът Майкъл Болтън се възстановява от операция на тумор в

...
Певецът Майкъл Болтън се възстановява от операция на тумор в
Коментари Харесай

Майкъл Болтън е претърпял мозъчна операция, отменха концертите му

Певецът Майкъл Болтън се възвръща от интервенция на израстък в мозъка и анулира всичките си концерти, оповестява " Билборд ".

" Точно преди празниците ми откриха израстък в мозъка, който постановяваше незабавна интервенция ", написа Майкъл Болтън в Инстаграм. " Благодарение на невероятния медицински екип, интервенцията беше сполучлива. Сега се възвръщам вкъщи, заобиколен от голяма обич и поддръжка на фамилията ми ".

Майкъл Болтън има доста планувани концерти за 2024 година, които са оповестени на уеб страницата му. Първият от тях е на 1 февруари, а последният на 22 декември. Много ще бъдат пренасрочени, написа Българска телеграфна агенция.

" През идващите няколко месеца ще насоча времето и силата си за възобновяване си, което значи, че ще приключа турнето ", прибавя Майкъл Болтън. " Винаги най-трудното нещо за мен е било да отчайвам почитателите си или да отложа концерт. Не се съмнявайте обаче, че ще положа доста старания, с цел да ускоря възобновяване си и скоро още веднъж да стартира да пея ".

Майкъл Болтън, който е на 70 години, е лауреат на две награди " Грами ". Миналата година той означи 50 години в музиката, като издаде албума Spark of Light след 14-годишна пауза.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР